Gå til innhold

Fliser til gulv og vegg

Vi tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, kjøkkenet, stuen, uteplassen og naturstein til ditt prosjekt.

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. Kjeden tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem. Flisekompaniet har 33 utsalgssteder fra Alta i Nord til Stavanger på Sør- Vestlandet. 200 engasjerte medarbeidere leverer daglig den beste servicen for å gi kundene en god handleopplevelse. Hos Flisekompaniet får kundene alltid kvalitetsprodukter med kort leveringstid til fordelaktige priser. Dette er mulig, med gode logistikktjenester og et betydelig lagerført sortiment på sentrallager i Oslo.

Flisekompaniet har på alle sine butikker egne proffavdelinger med faglig trygge medarbeidere som alltid gir ekstra god service og gode råd. Flisekompaniet har også flere prosjektsentre i landet, som betjener både byggherrer, arkitekter og ulike firma med krav om høy kvalitet og levering på avtalt tid. Våre medarbeidere er vant til å arbeide med ulike byggetekniske krav og standarder som bla. NS3600, FDV dokumentasjoner med mer. Gode løsninger og rett kunnskap, gir deg trygghet til et solid prosjekt.

Hos oss finner du løsninger du har lyst på!

Kontakt oss for gode råd og tilbud på fliser, bad, parkett eller laminat.